Op deze website worden er cookies gebruikt om u een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Duiksport

70% van het aardoppervlak bestaat uit water. Vergroot je wereld en leer duiken! Baracuda, één van de oudste verenigingen die al meer dan 60 jaar bestaat, biedt al jaren een gedegen duikopleiding en is een van de founding fathers van de NOB.

Naast de duikopleiding zijn er ook tal van duikactiviteiten in binnen en buitenland. Oefenduiken vinden vaak plaats in het heldere zoet water van de Vinkeveense Plassen.

Duikevenementen vinden vaak plaats in de prachtige Zeeuwse wateren die een verrassend rijk zeeleven herbergen. Naast duiken in Nederland wordt er ook jaarlijks een duikreis gemaakt naar tropisch water.

  • Wil je leren duiken?
  • Heb je al een brevet en wil je meer?
  • Zoek je als ervaren duiker een gezellige duikclub om mee te duiken?

Wordt lid van Baracuda en duik mee! 

 

Opleidingen

Als 1*-duiker word je opgeleid om zelfstandig met minimaal een gelijk gebrevetteerde duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter.

 

In de 2* opleiding doe je ervaring op met het plannen en veilig uitvoeren van duiken onder diverse omstandigheden. Als 2*-duiker duik je binnen de nultijden.

 

In de 3*-duikopleiding worden de puntjes op de i gezet en de achtergronden van wat je tot nu toe als vaste gegevens hebt aangenomen verduidelijkt.

Inloggen

Sponsoren