Op deze website worden er cookies gebruikt om u een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden.

Inschrijfformulier open dag Baracuda

Op 6 oktober 2019 organiseert Baracuda een speciale open dag voor de jeugd. Het is mogelijk om gelijk in te stromen of om een proefles mee te draaien. Dit programma vind plaats in het Sportfondsenbad te Delft en begint om 18.00 uur.

Op 3 november 2019 organiseert Baracuda weer een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in duiken, snorkelen of onderwater hockey. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om onder water te verblijven dan is dit je kans. Meld je aan en laat je door enthousiaste leden van Baracuda alles vertellen over de mogelijkheden.
Op de open dag kun je ook een gratis introductie duik maken in het zwembad!

Het programma start om 16:15u  (inloop vanaf 16:00u) met broodjes en een introductie van Baracuda in ons clubgebouw aan de Van Vredenburgweg 174a in Rijswijk. Aansluitend vertrekken we naar het Sportfondsenbad in Delft (Weteringlaan 1) waar je tussen 18.15-19.15 een proefduik kunt maken. Na de proefduik kun je in het zwembad met ons napraten over onderwatersport en Baracuda. Het zwembad sluit om 21.00u.  De genoemde starttijden en verzamelplaats zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Mocht dit wijzigen dan wordt hiervan u ruim van te voren op de hoogte gebracht.

 


Als je mee wilt doen aan de introductieduik, dan zullen we een duikuitrusting voor je klaar leggen

 

Powered by BreezingForms

Inloggen

Sponsoren